Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Trots pandemin fungerade vården friktionsfritt

Nyligen behövde jag anlita sjukvården, och trots pandemin fungerade hela vårdkedjan friktionsfritt.

Inom en timme kom jag till HIA (hjärtintensiven), där jag blev mycket professionellt omhändertagen. Tack vare bra struktur och vårdrutiner gick alla undersökningar och behandlingar snabbt och smidigt.

Vårdfilosofin var baserad på evidens och genomsyrades av omtanke, respekt och empatiskt bemötande. Varje person i vårdteamet skötte sin uppgift med bra kommunikation, information och vänligt bemötande. Jag blev så bra omhändertagen på alla sätt och jag kände mig trygg.

Jag vill rikta mitt hjärtliga tack till er alla i vårdteamet, ni gjorde allt som göras kan och min vistelse blev så bra och positiv hos er.

Tusen tack alla hög kompetenta läkare, akuten inräknad, duktiga sjuksköterskor, undersköterskor och alla andra personalkategorier som hjälpte mig under min vistelse där. Enheter som ultraljud, kärl- och skiktröntgen med flera.

Tack även till den nya köksenheten. Ni har lyckats bra med bra sammansatt matsedel med olika alternativ.

Från en mycket nöjd invånare på rum 4  (19–21 april)

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel