Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

INSÄNDARE: Vägarbetet längs väg 321 riskerar att slå sönder bilarna

Några funderingar kring våra vägar här i länet. Många vägar är helt enkelt i för dåligt skick, så därför är det glädjande att man nu iordningställer riksväg 321 mellan Svenstavik och Mattmar.

Jag har full förståelse för att det under tiden innebär en del besvär för boende och övrig trafik kring vissa delar av sträckan, och jag tänker då framför allt sträckan Svenstavik–Hoverberg.

Har den gångna helgen kört denna sträcka och det var ingen trevlig upplevelse. Från Hoverberg och norrut mot Vigge är vägen som jag ser det inte i körbart skick. Stora stenar (decimeter både på tvären och höjden) riskerar att slå sönder bilarnas underreden.

Dessutom har det på nämnda sträcka blivit rejäla spår, varvid bilar helt enkelt skrapar hela underreden mot backen.

Bör man ändå inte se till att det går att köra utan att riskera att köra sönder sina bilar, trots att det pågår vägarbeten? Har det slarvats eller är det helt enkelt någon miss av något slag?

Johan F

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel