Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Varför bortprioriteras vi som stöttar ÖFK?

Nya ÖFK bryr sig inte om oss privatpersoner. Ja, det är sant, när många av oss gick och köpte årskort inför 2021 gjorde vi det med vetskapen om att eventuellt inte få se några matcher – men i ÖFK:s biljettvillkor lovades att man skulle få återbetalt om man ej sett någon match på grund av pandemin.

Första fyra matcherna tilläts ej publik, men inte har ÖFK kontaktat oss innehavare med erbjudande om återbetalning. Dåligt! Vi är faktiskt viktiga för ÖFK, men känslorna avtar när man så tydligt inte prioriterar oss!

Men när ÖP avslöjade styrelsens rabatter, då blev det liv i luckan på styrelse och vd..... man undrar var prioriteringarna är!

Utöver det lovade även ÖFK:s vd till ÖP att unga ÖFK:are skulle få tillträde till arenan när publik tilläts, men ingen i dessa grupper har hört ett ljud. Dåligt igen!

Varför kan inte ÖFK prioritera oss som stöttat klubben många år? Vi har stått och står kvar med årskort, medlemskap, köper tröjor och så vidare. Så vi förtjänar i alla fall att bli sedda och få lite respekt, annars tappar ni nog ännu fler privatpersoner!

Årskortsinnehavare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel