Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Varför stoppade ingen programmet om de kungliga smyckena?

Häromkvällen fick svenska folket vara med när det kungliga hovet, mitt i den största ekonomiska kris som världen upplever med massdöd, förödande konkurser, arbetslöshet och ångest inför framtiden, bjöd in tv-tittaren till den kungliga skattkammarens ovärderliga rikedomar.

I en värld på väg mot stora umbäranden med åtföljande ekonomisk kris, valde SVT, utan respekt för den situation som världen och den enskilda människan befinner sig i, att tillsammans med hovet visa upp det enorma överflödet av dyrbara smycken. En skattkammare som vi fick veta överträffar de flesta samlingar som den övriga världen kan visa upp.

Var fanns att finna den förståndiga person inom hovet som kunde ha fått stopp på eländet, och vem inom SVT förpassar i dag skyndsamt programmet in i mörkrets försonande famn?

Bertil Paulson

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel