Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

INSÄNDARE: Vi kan gärna betala en slant för att få se ÖFK-matchen på storbild

Kan hålla med "Rebellen" att man undrar ibland över Östersunds kommuns plånbok, där en del fack är tomma och andra är rena ymnighetshornen, där tycks det inte ta slut.

INSÄNDARE: Är det verkligen nödvändigt att visa matchen på storbilds-tv för 300 000? (3 februari)

Något som är slut däremot är biljetterna till fotbollsmatchen, så det kan vara ett bra substitut att få se den på storbild tillsammans med många andra, men det kan väl knappast vara kommunens angelägenhet?

Vi fotbollsentusiaster kan gärna betala en slant för att stå på Stortorget och heja. Använd i stället kommunens pengar till något som är kommunens uppgift, till exempel tillgänglighet för rullstolsburna till fritidsaktiviteter, eller en personal extra i hemsjukvården, eller – ja, listan på nödvändiga kostnader är lång innan man når ner till tv på Stortorget.  Men det är ju valår, bröd och skådespel åt folket har ju alltid varit ett vinnande koncept.

Jag skulle önska att varje politiker och kommunal tjänsteman på sin arbetsplats hade en liten skylt att läsa dagligen: "Det är medborgarnas pengar och resurser jag hanterar".

Nisse

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel