Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

INSÄNDARE: Vi lagar redan våra kläder tills de faller i trasor

Annons

Först blev det för dyrt för en vanlig pensionär att äga och köra bil. Reseavdragen fungerar inte på besöksresor till barn och barnbarn, eller butiksresor eller andra resor som inte är arbetsresor.

”Köp elbil”, basunerade herr Bolund (MP) då, men har nog blivit felunderrättad om vilka villkor de flesta äldre lever under.

Det finns pensionärer som åker i nattbussarna för att få lite värme och sömn när de har blivit bostadslösa på grund av höga kostnader, de säljer de hemlösas tidning för att dryga ut pensionen, de får avbetala medicinen och har inte råd att gå till tandläkare. Listan kan göras lång.

Och nu lovar denna Bolund att införa skatt på kläder. Vi stoppar redan våra strumpor och lagar våra kläder tills dessa faller i trasor.

Som barn läste vi sagan om kejsarens nya kläder, han som blev lurad och gick ut naken med högburet huvud. Än är vi inte där, men får herr Bolund råda så bådar inte framtiden något gott för oss så kallade vanliga pensionärer och barnfamiljer, som inte har herr Bolunds riksdagslön att spendera.

Maj-Lis Saväng

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel