Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Vi vill ha elsparkcyklar i Östersund

Jag och flera som jag känner vill ha elsparkcyklar i Östersunds kommun. Tänk vad enkelt om man bara kunde ta en elsparkcykel till skolan eller jobbet, det är miljövänligare än buss, bil och typ all kollektivtrafik.

Varje dag tar jag buss till skolan, jag måste alltid passa en tid. Ibland börjar vi senare än vanligt och jag känner personer som går på skolan som måste ta buss, men bussarna går med typ 45 minuters tidsskillnad! Så de måste ta en buss som kommer fram vid 08-tiden när vi börjar typ 8.40, så de måste vänta en timme innan skolan börjar. Så att bara hyra en elsparkcykel hade varit otroligt mycket enklare.

När corona är över tror jag att folk kommer vara vana med att åka mindre i kollektivtrafiken så därför skulle hyrbara elsparkcyklar vara perfekt.

Om man har bråttom och man har missat bussen eller inte har tillgång till bilen är det bara att ta en elsparkcykel. Det skulle bara påverka på ett positivt sätt.

Att få tag på ett elsparkcykelsmärke hade varit svårt, men jag har fått reda på att tillverkaren av märket Voi är till och med från Sverige. Han som har skapat det heter Fredrik Hjelm, så att kontakta honom är nog inte så svårt.

En irriterad Alfred

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel