Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Inte bara en ros...

...utan miljoner rosor till Törners Konditori, Roger för att vi fick låna lokal när vi hade ungdomsträff för ungdomar med hjärtfel i februari. Tack och tusen tack! Den bästa service och omtanke finns hos er!

Helén, kontaktförälder Hjärtebarnsföreningen

för att ni ställde upp på ungdomsträffen i februari. Ni är guld värda allihopa. Tack!

De finaste rosor till mina barn som ställer upp nu när de har en ”handikappad mamma” ett tag. Ni är bäst. Älskar er.

Ett stort fång rosor och tack till som spolat isbanan vid Kövra skola, som dragit upp spår till Kövravasan och ordnat med kälktävling i Persåsen samt vår egen kock som hjälpt oss att baka semlor. Ni är guld värda!

Jag vill tacka . Tack för alla fina presenter och blommor, som gjorde min 40-årsdag till ett minne för livet. Ett speciellt tack till för den fina dragspelsmusiken.

Vilken Pingla! 514 underbara rosor vill vi ge till för att hon är så himla duktig och sporrar oss andra att fortsätta kämpa. Tack vännen!

Jag vill skicka en bukett snödroppar till min syster och svåger . Tack för gästfriheten på ”Pensionatet Herman” och än en gång hjärtligt tack för ”smörgröten”.

för att du skapar en så trevlig atmosfär på arbetsplatsen.

Vi vill skicka en bukett rosor till som lånade ut bastun till oss på vår iskunskapsdag. Tack ska du ha!

Vi vill skicka en bukett rosor till som hjälpte till med isvaken på vår iskunskapsdag. Tack ska ni ha!