Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Internutredningen av Östersundshem fortsätter – bolaget vill inte missa något

 
Brottsmisstankarna mot Kindberg
Visa alla artiklar

Efter brottsmisstankarna mot den tidigare vd:n Daniel Kindberg beslutade Östersundshem att göra en genomlysning av bolagets ekonomiska transaktioner. En dryg månad senare meddelar bolaget att internutredningen ännu pågå och att den externa revisorn får fortsätta arbetet.

TV: Östersundshem ska granska sina affärer - vd:n Christer Sundin: "Jag vill ha fakta på bordet"

Den 20 april tog Östersundshems styrelseordförande beslutet att göra en egen utredning av Kindbergaffären. En specialistgrupp på revisionsbyrån Ernst & Young fick uppdraget att gå igenom alla affärsavtal som Östersundshem ingått.

Läs även: Östersundshem granskar sitt köp av Attefallshusen – specialistgrupp tillsatt

Efter ett styrelsemöte under tisdagen beslutade bolaget att ge Ernst & Young ytterligare tid att genomföra granskningen.

”Anledningen är att utredningen ännu inte är klar, och för oss är det av stor vikt att genomlysningen blir grundligt utförd” skriver Östersundshem i ett pressmeddelande.