Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Intimt och Jazz på TGIO

Americana, jazz och folkmusik. TGIO bjuder på bredd i januari.

Klubb SAM och Tingshuset bjuder fortsatt in till musik på onsdagskvällarna under namnet Thank God It´s Onsdag. I januari ges tre spelningar. Den första går av stapeln i kväll och då är det singer songwritern Ellen Sundberg från Bjärme som står på scenen. Ellen Sundberg släppte i höstas sin hyllade skiva "Black Raven" och turnerade sedan som förband åt Israel Nash Gripka. Snart ska hon spela in nytt material, eventuellt kommer hon blanda de gamla låtarna med några nya i kväll.

– Vi får se, det kanske blir någon ny låt om jag får till den bra, säger Ellen Sundberg.

Onsdag 22 januari bjuds det på jazz. Först ut är trion Hogne Kleiberg. Frontmannen Hogne Kleiberg är en norsk pianist som just nu läser på Birka Folkhögskola.

Efter jazztrion är det Big Horn Boys att äntra scenen. Big Horn Boys består av Leif Olsson, barytonsax, Jan-Olof Oscarsson, bastrombon, Börje Jacobsson, barytonsax, Hans Lundhag, kontrabas och Magnus Vikberg, trummor. De spelar bland annat musik av Ray Brown, Tadd Dameron, Gerry Mulligan, och Mark Olsson

Onsdag 29 januari är det elever från Birkas folkmusiklinje som bjuder på underhållning. Efter spelningen är det KLUBB SAM och Klubb 3 i tingssalen.