Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brunflotränarens svar efter ÖIK:s pik: "Vi har tränat på det också"

Inför kvällens derby delar Östersunds IK ut en känga med glimten i ögat mot motståndet i Brunflo.

Annons

Östersunds IK har även detta år en julkalender där spelarna i laget lägger upp klipp på sketcher med inbakade ordvitsar. I dagens lucka, inför kvällens derbymöte mot Brunflo, fick spelarna även med en pik till motståndarlaget.

Se klippet här:

Från Brunflos håll ser tränaren Henrik Lundqvist fram emot matchen och tror att hans lag kan ge ÖIK, som jagar säkrat avancemang till allettan, problem under kvällen.

– Nu ska vi tillbaka till basic. Som helhet ska vi göra en jättebra prestation och i detaljer finns det små steg som varje spelare ska jobba med. Lyckas vi med det då vet vi att vi kan rubba i stort sett alla topplag på hemmaplan.

Ni kommer inte bara att parkera i egen zon?

– Nej, men vi har tränat på det också, säger Henrik Lundqvist med ett skratt och fortsätter:

– Jag såg det där klippet och det kan man tycka vad man vill om det där, men vi möter ett lag som ska upp i en annan serie och vi är ett lag som ska hitta tillbaka till där vi var. Men ett derby är alltid ett derby. Sist blev det 6–0 och vi var med i matchen i sex–sju minuter, sedan var vi inte redo för tre gånger 20 minuter. Nu är vi det på ett annat sätt. Nio av tio gånger ska ÖIK slå oss, men det kanske är den här tionde gången i dag.

För dig som loggar in: ÖIK:s nyckelspelare inför derbyt: "Tror inte att någon i vårt lag tänker att det blir en enkel match"

Johan Berge om pausen från hockeyn och återkomsten till Brunflo: "Då kom suget tillbaka"

Mer läsning