Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Tredje raka trepoängaren för Örnsköldsvik Hockey - smärtsam förlust för Brunflo

Ytterligare en rejäl uppvisning från Örnsköldsvik Hockey som tog tredje raka trepoängaren. En ny smärtsam förlust för Brunflo, med betoning på smärtsam.
Matchen fick avbrytas i ungefär tjugo minuter efter att Brunflos Tim Frölander blivit liggandes på isen.

Annons

Brunflo gästade Örnsköldsvik  under onsdagskvällen.

Efter en storseger i söndags mot Teg SK var det återigen speldags för Örnsköldsvik Hockey och Per- Åge Skröder som var tillbaka på isen efter utlåningen till Modo Hockey. I skyttishallen bjöd de in tabellnian Brunflo, som jagade revansch efter fem raka förluster.

Hemmalaget fick en bra start på matchen och tog ledningen redan i matchens fjärde minut när Erik Bryngelsson prickade in 1-0. Fem minuter senare var det dags igen - då såg Petter Segersten till att stänka dit den.

Gästerna jagade reducering och i slutet av första perioden fick de utdelning. Brunflos poängkung Jonas Nilsson hittade nätmaskorna och såg till att laget gick in till omklädningsrummet med ett 2-1-underläge.

Brunflo fortsatte sedan på samma väg och jagade på Örnsköldsvik bra. Trots en spelmässigt jämn andra period var det Örnsköldsviks effektivitet som blev avgörande.Under tre minuter lyckades hemmalaget göra tre mål.

Den effektiva målproduktionen verkade ge effekt och hemmalaget visade upp ett stabilt och offensivt spel under tredje. Emil Eriksson hittade dock rätt och fick göra Brunflos andra mål

När matchklockan stod på 16:56 åkte Brunflos Tim Frölander på en hård tackling och blev liggandes på isen. Efter ett försök att stå upp tillkallades ambulans. Enligt Brunflos tränare Lars Gunnarsson rör det sig om en allvarlig hjärnskakning och han uppger att Frölander haft domningar i benen.

När matchen påbörjades igen försökte Brunflo förgäves att få in ett sista mål. När slutsignalen ljöd kunde hemmalaget jubla över tredje raka målfesten och tredje raka trepoängaren. För Brunflo blev det däremot sjätte raka förlusten och andra skadade backen på kort tid.

HockeyEttan Norra

Örnsköldsvik HF - Brunflo (6-2) IK (2-1,3-0,1-0)

Ö: Nicklas Nordenberg 2, Erik Bryngelsson, Petter Segersten, Olov Håkansson, Jens Norberg.

B: Jonas Nilsson, Emil Eriksson

Skott: 41-17

Mer läsning

Annons