Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Östersundssonen stannar i SHL – förlänger kontraktet till 2019

Pontus Själin tar för sig i SHL.
Nu har han förlängt sitt kontrakt med Luleå Hockey över säsongen 2018/19.
– Jag tycker att jag haft en bra utveckling så här långt och vill fortsätta på den i en förening som vill framåt och som vill vinna guld, säger han till klubbens hemsida.

Annons

Pontus Själin i en SHL-match mot Rögle tidigare den här säsongen.

Efter att ha lämnat Östersunds IK för Leksand under 2014 gick flyttlasset norrut igen när han i slutet av maj 2015 skrev på för Luleå.

Och nu står det klart att sejouren i Luleå fortsätter fram till våren 2019 då Själin förlängt sitt kontrakt med klubben.

– Det känns jättebra att få vara kvar i Luleå Hockey som är en förening som brinner för hockeyn och som samtidigt har både fans och en stad som står bakom en. Jag tycker att jag haft en bra utveckling så här långt och vill fortsätta på den i en förening som vill framåt och som vill vinna guld – vilket är precis samma saker som jag själv strävar efter, säger Själin till klubbens hemsida.

I Luleå blev det under förra säsongen 25 matcher i SHL och ytterligare 21 i Hockeyallsvenskan med Asplöven.

Den här säsongen står Själin noterad för 18 matcher med Luleå, men har sedan i november dragits med en skada som hållit honom borta från spel. Nu är han däremot i det närmaste spelklar igen.

– Pontus är en pålitlig och allround tvåvägsback som hela tiden tar steg i rätt riktning i sin utveckling, Det kommer att bli spännande att följa honom i framtiden och se hur han kommer kunna fortsätta utvecklas i vår miljö, säger Luleås sportchef Lars "Osten" Bergström om Själin.

Mer läsning

Annons