Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Isracingfest när VM-kvalet intar Örnsköldsvik – Mittmedia sänder live: "Helt fantastiskt"

Älskar du vintersport? Kanske i synnerhet motorsporter, men är av den frusne typen?
Då kanske det inte känns så lockande att bege sig till Kallehov, i Örnsköldsvik, för att bevittna VM-kvalet – men det är lugnt.
Mittmedia Sport livesänder tävlingen lördag den 13 januari.

Här hittar ni länken till själva livesändningen.

– Jag tycker att det är helt fantastiskt. Jätteroligt att ni uppmärksammar den här lilla, smala, sporten och vill bevaka den, säger ÖMK Rundbanas veteran Stefan Svensson.

– Det är jag in i norden glad för. Det är en fantastisk publiksport – om vädret är hyfsat. Men nu kan ju folk som sitter på annan ort också följa med och bevaka det här. Jätteroligt är det.

Svensson är tillsammans med sonen Niclas med i startfältet på hemmabanan under lördagen, liksom Strömsunds Jimmy Olsén som är Sveriges tredje hopp i den 16 man starka startlistan. Sex av de 16 förarna kommer att få plats i VM-serien.

Livesändningen går att se för dig som är Plus-kund. Vi startar klockan 12.45 och följer sedan tävlingarna ända in över mållinjen. Ni kan både se heaten och lyssna till intervjuer som görs i depån och runt omkring.

En motorfest utlovas!

För Plus-kunder: VM-drömmen lever för kvartett från ÖMK – som vässade formen på Kallehov: "Viktig träning"

För Plus-kunder: Isracingfest i Örnsköldsvik – då tog ÖMK andra raka segern: "Visat var skåpet ska stå"