Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Israel Nash tillbaka hos Popgeni i sommar

Ännu en gång har Popgeni lockat den strävt känslige Israel Nash till en av sina kommande konserter.

Han och svenska "We met tomorrow" kompletterar sommarens festival Rolling Rootsy Review (RRR) som toppas av TV-kände Doug Seegers.

IF Popgeni samarbetar sedan länge med bokningsgruppen Rootsy, som specialiserat sig på kvalitativa artister i Americana-facket.

När det blev känt att Seegers skulle spela såldes biljetterna omgående slut, men ett antal andra akter har kompletterat festivalen, som inleds i Östersund fredag 27 juni och sedan fortsätter över landet.

Israel Nash har hyllats sedan sin första spelning i Sverige för några år sedan och han smälter nu naturligt in i festivalen.

Även den svenska gruppen "We met tomorrow" har publiken i Östersund kunnat bekanta sig med förut, de var ett av förbanden när Turnpike Troubadors spelade på Gamla Teatern för något år sedan.

Den dynamiska trion från Oskarshamn spelar en mycket speciell och originell rock som knockat många åhörare. Nu får östersundarna chansen att höra dem igen om en dryg månad.