Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

J/H fyra och sjua i Norrcupen

Annons

Jämtland/Härjedalens båda lag slutade på fjärde respektive sjunde plats när Norrcupen avgjordes i Kramfors under helgen. Ångermanland, Norrbotten, Västerbotten och Medelpad deltog även de med två lag vardera i cupen, för spelare födda 1994 och yngre.

– Strongt av ett så litet distrikt som vårt, tycker jag. Det gynnar egentligen inte oss att ställa upp med två lag, som reglerna föreskriver, men det såg riktigt stabilt ut. Vi höll uppe både spelet och kampmoralen i alla matcher, säger ledaren Pär Karlsson som börjar arbetet med att ta ut truppen till TV-pucken i september.

– En intressant generation, det kan nog bli ett vasst lag när vi samlar ihop det. Spetsen finns helt klart, till exempel i Edvin Hedberg (från ÖIK) som med säkerhet är en av Sveriges bästa tio forwards i den här åldersklassen. (zport.se)