Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Jag hänger inte med!

Annons

Tänk nu är den stora ljugaromgången i gång igen. Eller vad ska man kalla den politiska debatten som pågår?

Ena gången säger de si och andra gången så. Hur är det med arbetslösheten och bostadsbristen? Finns de?

Enligt vänster är arbetslösheten mycket hög, framför allt ungdomsarbetslösheten. Enligt höger så håller de med om att ungdomsarbetslösheten är hög.

Enligt vänster och höger är bostadsbristen besvärande.

Koppla det till hanteringen av invandrare, märk att jag skriver hantering av dessa och inget annat. Dessa samlas nu i Migrationsverkets egna och hyrda bostäder och logier.

Migrationsverket kräver att kommunerna runt om i Sverige tar emot dessa och ger dem bostäder och arbete. Kommuner som har brist på bostäder och arbeten enligt de debatter som sker med utgångspunkter bostäder oh arbete.

Har jag hört fel? Har jag missuppfattat läget på arbets- och bostadsmarknaden? Har Sverige bostadsbrist eller inte? Är det en stor arbetslöshet bland annat ungdomsarbetslöshet eller inte?

Nu måste politikerna förklara för mig hur det egentligen står till med bostadsbristen och arbetslösheten i landet och hur våra invandrare ska få bostad och arbete, så att jag förstår vad de säger, och kan dra en slutsats om vem av sidorna som är skickligast att hantera dessa frågor.

Anser politikerna att invandrare ska ha företräde inom dessa områden framför övriga medborgare, förklara även detta så jag förstår.

Ove H

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel