Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Jag röstar på Alliansen

Vi har nu en regering som har styrt vårt land mycket framgångsrikt under åtta år, trots att vi genomgått och fortfarande genomgår den värsta finanskrisen på mycket länge.

Vi har trots det den lägsta öppna arbetslösheten och bästa statsfinanserna inom hela EU! Det om något vittnar om det förträffliga arbete som genomförts av Alliansen.

Många internationella ekonomer beundrar det jobb Anders Borg gör.

Glöm inte att vi som arbetar har fått en extra månadslön i vår plånbok, även pensionärerna har fått sänkt skatt, dock inte med lika mycket. Men det var väl heller inte meningen.

Regeringens skattesänkning heter jobbskatteavdrag och det är precis vad det är. Sänkt skatt på arbete. Det har bidragit till att 250 000 fler är i arbete nu jämfört med 2006. Att arbetslösheten fortfarande är hög i procent beror på att vi blir fler och fler invånare.

Rut-avdraget var Alliansens ide och det har skapat många nya företagare. De flesta som utnyttjar denna tjänst är vanligt folk med normala pensioner och inkomster som fått arbeten utförda till halva priset.

Röstar vi på Alliansen får vi en regering som är överens och inte kommer med några obehagliga överraskningar.

Väljer vi de rödgröna kommer det att leda till höjda skatter som slår hårt mot alla. Det leder till att vi får mindre i våra plånböcker och fler blir arbetslösa.

Allt Löfven (S) lovar kommer han inte att kunna hålla eftersom han blir tvingad att förhandla med MP och V, och de är i dagsläget inte överens om något.

Tycker att ni som tänkt rösta rödgrönt ska tänka om. Låt er inte luras av fagra löften.

Jag har bestämt mig, i höstens val röstar jag på Alliansen.

”Arbetaren”

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel