Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Jag röstar på dig, Per Åsling

Som riksdagsman från Z-län har du gjort många fatala misstag, Per Åsling (C). Du har arbetat och fått till ett riskvilligt kapital för bland annat länets företagare.

Annons

Dessutom har du sett till att vi har fått pengar från EU-fonder. Kapital och pengar som naturligtvis skulle ha accepterats och gjort större nytta i våra storstadsregioner.

Ett annat fel är att du bor i länet och reser runt och bekantar dig med befolkningen.

Du har dessutom mage att i din bekantskapskrets ha några av länets företagare.

Inte nog med det! Du hjälper orter i länet med serviceinrättningar, stöttar företagare, deltar aktivt med att starta företag ute i bygderna och engagerar dig i nedläggningshotade myndigheter.

Detta handlande strider tvärtemot vad vi är vana vid hur våra valda Z-riksdagsmän arbetade/arbetar.

Ett sätt är att vara bosatt utanför länet, så riskerar du inte länsbekantskap. Vara helt anonym, ha god kontakt med näringsliv och företagare i några stora svenska industristäder, eller göra många studiebesök hos det skånska jordbruket.

Ställ dig väl med etablissemanget så att du får delta i studieresor till andra länder, eller utses som valobservatör i något u-land.

Ett annat sätt är att vara aktiv i riksdagens kammare och göra många knapptryck, samt att lite då publicera centralt skrivna artiklar och klaga över något och presentera orealistiska önskelistor. Allt till gagn för vårt län!

En företagsledare lär en gång ha yttrat: "Jag anställer aldrig en person som aldrig har gjort fel, för en person som är felfri har troligen aldrig uträttat något".

Trots dina fel avser jag att i kommande val att rösta på dig!

Realist

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel