Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Jag vill ge ...

... dagens ros till er tre som stannade och hjälpte mig när jag kört av vägen i Hallom när alla andra bara körde förbi. Tack så mycket för hjälpen.
Agneta Andersson

Ett stort fång av julrosor vill vi ge till de som gjorde att PRO:s julbord på Orrgården i Oviken var så trevligt: till dig som kom dit, till Ovikens spelmanslag för musiken, till Lena och Birgitta, som lagat och serverade all den goda julmaten, till Gun och Ulla som höll i lotterierna samt inte minst till alla företag och personer för alla vinsterna.

Styrelsen

Stora fång med julblommor till Anna och Stina, som tillredde och serverade den goda pustasoppan vid PRO:s höstmöte på Träffpunkten i Myrviken samt till Göte, som talade om trafik och hur viktigt det är att bära reflexer i höstmörkret. Inga-Lis och Åsa, som städade Orrgården efter PRO:s julbord, är också förtjänta av blommor i mängd.

Sekreteraren

Vill tacka all vår underbara personal för all frivillig hjälp i kafeét och för en supergod julmat på vår julfest. Ha nu en riktigt god jul!

Monica, Laila och Kerstin

Ett stort tack till all förlossnings- och BB-personal, särskilt till Tomas Björk, Malin Winsö, Hanna Jonsson, Monica Eriksson-Lindberg och Birgitta. Tusen tack att ni hjälpte komma vår lilla Olga till världen!

Brygida, Wojciech

och storebror Milosz

En stor bukett jultulpaner till Karl Erik med flera, som tog oss SPRF:are med på en trevlig adventsresa till Alsens kyrka och sedan till ett ”dignande” julbord på Wången. Tack även till vår chaufför Anders Silverdal för sång och musik.

Tacksamma SPRF:are

Dagens ros vill vi ge till Anne Hemborg i Lit för din gästfrihet och att du bjöd oss på en underbar trerätters middag.

Tackar och bugar gör

dina arbetskamrater

En fin ros vill vi ge Ann-Helen i köket som tack för all hjälp när fritids skulle ha sin pannkaksfest. En ros ska också Spruttan ha för en mysig och lärorik eftermiddag med scout-tema. Tack för det!

Barn och personal

på Orrvikens fritidshem

En vacker vinterros till den bussiga busschauffören som fredag 25 november på sin väg till Östersund tog den extra tiden och svängde ner till Sunne kyrka med skolans barn och personal så att vi slapp passera vägen i mörkret. Tack!

Barn och personal

på Orrvikens skola

Julens största julros till alla som gjorde Krokoms adventsmys till en fantastisk kväll.

Hookif´s Ladies