Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Mannen med rösten kommer till Åre

För 20 år sedan släppte Weeping Willows debutskivan "Broken promise land". Nu är Magnus Carlson aktuell med soloalbumet "Den långa vägen hem". I kväll står en av Sveriges mest hyllade sångare på Byggets scen.

Annons

Spelningen på Bygget är en del av den klubbturné som drog i gång i Norrköping förra veckan. Magnus har med sig ett sjumannaband bestående av hans personliga favoritmusiker (bortsett Weeping Willows). Det blir låtar från nya skivan men även gott och blandat från de tidigare soloplattorna. Han har även med sig specialinbjudna dj:s före och efter spelningen. En helkväll utlovas helt enkelt, med dansant soul som gemensam nämnare.

Förra veckan släpptes Magnus Carlsons soloalbum "Den långa vägen hem", hans tredje på svenska men den första på 14 år. Dessutom firar han 20-årsjubileum tillsammans med Weeping Willows och debutskivan "Broken promise land". Bandet ger tre konserter i Globen i slutet på mars och början av april, där de kommer att vara uppbackade av Gävle symfoniorkester och dirigenten Christoffer Nobin. Magnus Carlson är även aktuell efter höstens medverkan i tv-programmet "Så mycket bättre".

Magnus Carlson spelar på Bygget torsdag 9 februari.

Mer läsning

Annons