Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Polisen stängde ungdomsfest i Åre – fick bilen nerkissad

Polispatrull åkte till platsen under natten till söndag och stängde festen, efter hög musik och skrikande ungdomar. Medan polisen gjorde sitt jobb urinerade någon på polisbilen.

Annons

I ett samhälle utanför Åre fick polisen information om en ungdomsfest där det spelades hög musik och där ungdomar hördes skrika och sågs urinera utanför en lokal. En mycket onykter 17-åring fick köras hem till föräldrarna.

Några har omhändertagits och har fått sova ruset av sig på polisstationen, några har körts hem och fått hjälp av anhöriga under natten.

I ett facebookmeddelande berättar polisen i Åre att det var omkring 30 till 40 ungdomar på festen och att de hade fullt sjå att försöka ta reda på om det fanns minderåriga som behövde hjälp på grund av sin berusningsgrad.

"Medan vi var upptagna med jobb blev vi upplysta om att någon stod och urinerade på Polisbilen. Vi valde att fortsätta arbeta med de som var överberusade i stället för att jaga reda på den som urinerat på vår bil" skriver polisen i inlägget.

Åre polisen förklarar i sitt inlägg att de stängde festen eftersom de inte vill att unga människor ska råka illa ut på grund av att de är berusade.

"I värsta fall slutar det med att ungdomen aldrig kommer hem. Till sist vill vi poängtera att oavsett är det alltid föräldrarna som är ansvariga för sina barn under 18 år" skriver polisen.

Läs också:

Polisen jagar 75-årig bedragare – ”Doktor Bluff” förföljer och lurar äldre kvinnor i Västernorrland

28 vanskötta hundar omhändertogs på gård

Mer läsning

Annons