Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Slå klackarna i taket med Petter på Bygget

/

Såklart du ska. Petter är aktuell med flera nya låtar, och en omfattande Sverigeturné. På torsdag kväll spelar han på Bygget.

Annons

Han är hiphoparen och legenden från Söder. Sedan det första skivsläppet har Petter gång på gång bevisat att han förtjänar en plats i hiphop-himlen.

Tillsammans med sitt band turnerar Petter nu med Eye N'I, DJ Sleepy och Marika Willstedt från Så ska det låta. Petter är aktuell med sitt nya album "Mitt folk" där vi hittar hans senaste låtar "Svarta rävar", "Vi är", "Kul på vägen" och "Leva & dö".

Petter har nyligen varit ute på sin omfattande "Ikväll är vi kungar-turné". Tillsammans med Ison & Fille, Lilla Namo och Rosh.

Förra året började Petter släppa sina första efterlängtade singlar på två år, där han samarbetar med bland andra Sam E från Medina och poeten och artisten Daniel Boyacioglu.

Något som skiljer Petter från många andra hiphopartister är hans texter, som är brutalt uppriktiga och med inspiration hämtad från sitt egna liv och sin omgivning. För Petter är hiphopen ett sätt att ventilera sina känslor.

Räkna med att Petter kommer riva hela haket i kväll, torsdag 31 mars.

Läs mer:

Årebandet Land of trees ställde upp i musiktävling utan att de visste om det: "Vi hann inte ens bli nervösa"

I Anna Öhlunds snökonst räddar djuren världen från klimatförändringarna

Labero till Åre

Mer läsning

Annons