Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Doug Seegers tar sin julturné till Jämtland

I november och december ger sig countryartisten Doug Segers ut på julturnén ”Give it away Christmas tour”, som arrangeras i samarbete med barnrättsorganisationen Erikshjälpen. Tre stopp är planerade i Jämtland – Klövsjö, Tåsjö och Alsen.

Annons

Doug Seegers fick sitt genombrott i Sverige efter att han upptäcktes av Jill Johnson i tv-programmet ”Jills veranda” 2014. I samband med julturnén släpper han även självbiografin ”Going down the river”, där han berättar historien om hur han som hemlös sångare och låtskrivare slog igenom som internationell countrystjärna, 63 år gammal. Sverige är det första landet som boken ges ut i.

Doug Seegers.

Den kommande julturnén blir en avskalad, akustisk och nära musikupplevelse. Överskottet går till arbetet för att hjälpa gatubarnen i Uganda. Doug Seegers , som alltså själv vet hur det är att bo på gatan, har själv besökt Uganda tillsammans med Erikshjälpen.

– Den utsatthet som barnen i Uganda berättade för mig om, den känner jag igen. Den berättelse jag delade med dem var hur jag tvingades växa upp utan min pappa och hur det påverkat mig. De omständigheterna finns överallt men det går att komma igen. Det finns en andra chans, skriver Doug i ett pressmeddelande.

Här kan du se Doug Seegers i Jämtland:

25 november 19.00 Klövsjö Kyrka

26 november 19.00 Tåsjö Kyrka

28 november 19.00 Alsens Kyrka

Mer läsning:

En kväll att minnas med Ellen Sundbergs magi, Doug Seegers sydstatsaccent och Undersåkerskören

Countryn intog Östersund

Doug Seegers har mycket att berätta – bjöd på nytt material i Östersund

Mer läsning

Annons