Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

E-tidningen: Utan telefon och rinnande vatten – Ulrika tillbringade ett år i sibiriska bergen

I söndagens e-tidning kan du bland annat läsa om Ulrika Persson-Fischier som bott på snöklädda berg i Sibiriens mest avlägsna delar för att dokumentera livet där.

Annons

Regionen som Ulrika Persson-Fischer besökte är känd för sin vackra natur med höga berg och djupa skogar.

Mer läsning i söndagens e-tidning:

Reportage: I dagens e-tidning hittar du en stor guide till butikerna i Östersund med mat från världens alla hörn. Dessutom kan du läsa ett porträtt av författaren David Nyman som skriver om psykisk sjukdom.

Mat och vin: Möt kocken som ser ut som en rockstjärna men har släppt den drömmen. Peter Boije är kocken vars köttfria matskapande fått halva stan att snacka om vegetarisk och vegansk mat.

Dessutom: Givetvis även allt om väder, tv och radio.

Vill du ha tillgång till e-tidningen? Så här gör du om du redan är prenumerant:

Har du aldrig tidigare loggat in behöver du börja med att skapa din personliga inloggning. Det gör du genom att gå in och aktivera ditt konto.

Ange ditt personnummer och postnummer. Det är viktigt att det personnummer som du anger är detsamma som uppgavs när prenumerationen tecknades.

Ange din e-postadress och välj ett lösenord. Din e-tidning visas nu under valet E-tidningen i menyn Kund, längst uppe i högra hörnet på sajten.

Du kan även ladda ner vår speciella e-tidningsapp som är utvecklad just för smarta mobiltelefoner och surfplattor. Med appen kan du läsa e-tidningen även när du inte är uppkopplad.

Har du Iphone eller Ipad, gå till Appstore, har du Android-mobil eller -platta, gå till Google Play och sök på Östersunds-Posten.

Är du inte prenumerant? Här kan du teckna en egen prenumeration.

■ ■ För mer nyheter från Jämtland varje dag – följ Östersunds-Posten på Facebook.

Mer läsning

Annons