Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Maria och Håkan Eriksson har tagit över affären i Älvros

/
  • Maria H Eriksson och Håkan Eriksson tog i tisdags över livsmedelsaffären i Älvros. Foto: Stefan Persson

I tisdags välkomnades kunderna på livsmedelsbutiken i Älvros av nya handlare. Maria och Håkan Eriksson har tagit över och affären har skyltats om från Ica till Handlarn.

Annons

– Det här ska bli både roligt och spännande. Sen kan vi vara i stugan vi har här utanför Älvros lite mera, säger Maria H Eriksson.

Ännu har inte paret Eriksson fått upp alla skyltar med att butiken har gått över till Handlarn-kedjan och man väntar även sin första leverans under fredagen.

– Just nu har vi det som fanns kvar vid övertagande och vi kommer fortfarande att ha ungefär samma sortiment. Icas egna varor försvinner från hyllorna men kommer att ersättas med andra märken, berättar Håkan Eriksson.

Kunderna kommer säkert att känna igen sig även i fortsättningen. Affärsytan har byggts om lite grann men man kommer fortfarande att ha plats för både bykontor och cafédel.

Även om det har varit bråda tider för Erikssons så berättar Håkan lite om de planer paret har för att öka omsättningen och kundantalet i butiken. En nyhet är en satsning på hemkörning av varor.

Mer läsning

Annons