Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Skulle köpa telefonkort – vann över en halv miljon kronor

– Jag skulle fylla på mobilen men spräckte hundringen och lämnade en liten travrad i stället.
Det berättar den vinnare som vann 613 000 kronor på V65 som avgjordes på Bollnäs på måndagskvällen.

Annons

Spelaren, som vill vara anonym, säger att det nog var meningen att han skulle få vinna den här gången:

– Som jag ser det så var det nog belöningen för alla timmar som jag lägger på trav.

Vinnaren är känd bland de flesta som brukar lämna sina tips på Ica i Sveg. Nästan varje kväll sitter han och tittar på direktsändningarna inför travtävlingarna i Ica:s cafeteria.

– Många tycker nog att jag är knäpp som sitter och glor på tv:n och läser travtidningar, men det är mitt stora intresse och nu fick jag betalt, säger han.

Trots att han lägger mycket tid på att läsa in sig på trav är det ingen storspelare det handlar om när det gäller insatserna.

– Jag kan sitta här utan att spela också och när jag lämnar in ett system så är det max en hundring det handlar om för jag har inte så mycket pengar. Jag har ju inget fast jobb utan är bara vikarie, avslöjar han.

Spänningen blev stor på måndagskvällen. Lopp efter lopp gick in och inför sista var värdet 51 000 kronor.

– Redan då var jag riktigt nöjd för även om favoriten vunnit och jag hade missat sista loppet så skulle femmorna gett mig ett par tusen vilket varit en fin slant för mig. Nu hade jag två hästar i sista, båda stod över 20 gånger i odds och här var jag riktigt rätt ute för de blev etta och trea.

– Men jag kommer absolut inte att spela bort pengarna. Jag kör vidare som jag brukar. En stor del av pengarna ska jag lägga undan eftersom det är svårt att tjäna ihop någon pension när man inte har fast jobb. Sen ska jag nog ta körkort också.

Mer läsning

Annons