Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

INSÄNDARE: Nu ska cyklisterna överta promenadvägen längs Vallaleden också

Annons

Nu ska cyklisterna överta vår trevliga promenadväg längs Vallaleden också. Florian Stamm (MP) och hans partikamrater har tydligen bestämt sig, utan medborgarnas samtycke, att förstöra den enda promenadväg längs Storsjön som finns på Frösön.

Gångvägen gjordes trevlig med planteringar och bänkar för att gående skulle kunna flanera längs sjön på ett säkert sätt för ett antal år sedan. Nu är det slut på det.

Florian Stamm bör förklara varför inte den redan befintliga, asfalterade och breda cykelvägen som går på andra sidan Vallaleden längs södra Strandvägen inte duger åt cyklisterna!

Man kan läsa insändare från kommunpolitiker hur viktigt det är för välmåendet att använda cykel. Det är nog sant, men är det inte lika viktigt för välmåendet för alla som promenerar att det finns säkra vägar att gå på?

Att förstöra gångstråket till förmån för cyklisterna är ett otroligt slöseri med skattepengar. Sätt upp tydliga skyltar som visar att gångvägen är till för gående och cykelvägen längs S Strandvägen för cyklisterna, det måste bli betydligt billigare.

Lägg istället pengarna på Litsbacken och låt dessa barn och ungdomar också få motion och välmående.

Promenadtant

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel
Annons