Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

INSÄNDARE: Vi behöver en cykelväg till Brunflo

Annons

Måste haka på debatten om cykelvägar igen. Jag är Brunflobo och är anställd av Östersunds kommun sedan 1980. Under alla dessa år har jag cyklat till och från arbetet. Har deltagit i alla "cykelkamper" som min arbetsgivare ordnat och därmed bidragit till att hålla koldioxidhalten nere.

Jag har lämnat ett medborgarförslag, deltagit i P4 Jämtland med Trafikverket, skrivit insändare i tidningen för att på så vis försöka få en cykelväg även till Brunflo. Men icke! Det är endast centralorten som gäller.

Jag känner mig diskriminerad! Jag bor också i Östersunds kommun. Jag kan lova att till exempel Brunflovägen -innan expresscykelvägen fanns- var betydligt mycket säkrare än min "cykelväg" i Brunflo.

Min cykelväg är vägrenen på E 14. Att cykla vintertid är förenat med livsfara. Förbifart Brunflo vet vi inte ens om den blir av och blir den av så hinner det hända många olyckor innan.

Läs fler inlägg om expresscykelvägarna

Till dig Florian Stamm (MP) säger jag: Följ med mig på en cykeltur i rusningstid, så att du bättre förstår hur tokigt ni prioriterar.

 Morr!

 Eva Lundqvist, Brunflo

 

 

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons