Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

5 frågor...

/

...till Kjell–Erik Jonasson, 41, Radio Krokoms programledare.

Annons

– Hur kul som helst. Det var en fantastisk förmiddag på biblioteket i Krokom. Uppemot 150 personer kom och gick under den två timmar långa direktsändningen. Offerdals spelmanslag, Kjell–Erik Eriksson och ungdomarna Erika Grundström och Sanna Hestner stod för underhållningen.

– Inte ännu. Om man bor i Valsjöbyn eller i andra byar i den norra kommundelen går det inte lyssna på vår kanal. Men nu hoppas vi på bygdemedel så att en sändare kan sättas upp i området.

– Det är jättesvårt att säga eftersom vi inte har gjort någon riktig undersökning. Men jag vet att intresset är stort. För det pratas alltid radio med mig när jag är ute.

– Inga speciella, utan vi har hittat en bra mix. Och det gäller inte minst musiken mellan programmen. Det är allt från hårdrock till dragspel och schlagers från förr och nu.

– 7 maj startas nya programmet Energistället där råd ges hur man sparar och hushåller med energi. Och så fortsätter vi med radiobingo, cruisingradio och direktsändningar från kommunfullmäktige samt bluesfestivalen i Trondheim.

Fotnot: Radio Krokom hörs på frekvenserna 90,2 och 101,0 MHz.

Mer läsning

Annons