Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Medan du sov: E14 öppen för trafik igen efter gårdagens ras i Norge

Så var natten i Jämtland.

Annons

Lokalt:

Polisen rapporterar om en natt utan allvarliga händelser. Det har inte heller kommit några larm om olyckor eller bränder.

Trafik: Nu ska E14 återigen vara öppen efter det ras i Norge och Meråker som orsakade problem under gårdagen. Det skriver SR:s Trafikredaktion. Tågtrafiken längs Meråkerbanan och Rörosbanan är inställd. Sträckan Trondheim - Storlien ersätts med buss.

Väder:

Här hittar du väderprognosen för din kommun i dag

Följ väderleksrapporten här

Karta: Så är läget på vägarna

Sverige:

En kraftig brand rasar under tidiga tisdagsmorgonen i ett flerfamiljshus i Upplands Bro norr om Stockholm. Flera personer ska ha hoppat från balkonger för att komma undan lågorna.

Chefsåklagaren Lena Kastlund söker fler vittnen till misshandeln som SD-riksdagsmannen Kent Ekeroth misstänks för efter bråket på en nattklubb vid Stureplan i Stockholm för snart två veckor sedan.

Hur mycket sjukvård i hemmet kostar varierar stort mellan landets kommuner. På vissa ställen är vården gratis men i andra kommuner kan den kosta nästan 2 000 kronor i månaden.

Internationellt:

USA:s blivande president Donald Trump, som i en omtalad tweet kallat klimathotet en bluff orkestrerad av Kina, har träffat landets förre vicepresident Al Gore för att diskutera klimatfrågan.

Efter branden i en lagerlokal i Oakland i Kalifornien i helgen har nu 36 människor bekräftats döda. Branden bröt ut under en ravefest.

En kvinna och en pojke, som inte har någon relation till varandra, har knivmördats på en skola i Kristiansand i södra Norge.Pojken är ännu oidentifierad och polisen jagar den eller dem som ligger bakom överfallet.

Sport:

Sverige gjorde fem mål i sista perioden när laget mötte Norge i innebandy-VM i går. Det är spelet som landslaget tar med sig till gruppfinalen mot Tjeckien.

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här, skicka sms/mms till 72063 eller mejla på 72063@op.se.

Följ oss:

Facebook: OstersundsPosten

Sporten på Facebook: ÖP Sport

Nöje på Facebook: ÖP Nöje

Twitter: @opse

Instagram: ostersundsposten

Mer läsning

Annons