Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Medan du sov: E14 stängdes av efter att fotgängare blivit påkörd

Så var natten i Jämtland.

Annons

Lokalt:

Under natten fortsatte det stora teleavbrottet som drabbar flera tusen av Telias abonnenter i Strömsunds kommun.

En allvarlig olycka inträffade på E14 i höjd med Mattmar när en kvinna dök upp på vägbanan i mörkret under natten. Vägen stängdes av under räddningsarbetet och kvinnan fördes akut till sjukhus.

En bilist i 40-årsåldern ertappades i Östersund med att köra bil med en promillehalt på 1,2 – och på sig hade han två knivar.

För Plus-kunder:

Nolervik: Här är dirigenten som spänner bågen högt – Bach och Vivaldi kommer till Gåxsjö i helgen

Åkeriägaren talar ut: Vägunderhållet under all kritik

Väder:

Här hittar du väderprognosen för din kommun i dag

Följ väderleksrapporten här

Karta: Så är läget på vägarna

Sverige:

Utrikesminister Margot Wallström (S) besöker den ockuperade Västbanken och har bland andra träffat palestiniernas utrikesminister Riad Malki. Inför resan har flera krävt att regeringen ska ställa högre krav på den palestinska regimen som anklagas för brott mot mänskliga rättigheter och korruption. Wallström har själv sagt att palestinierna måste "skärpa" sig.

Samelandspartiet överklagar Sametingets röstlängd på närmare 9 000 personer till länsstyrelsen. Partiet anser att hundratals personer felaktigt getts rösträtt.

Internationellt:

USA:s president Barack Obama varnar sin efterträdare Donald Trump för att provocera fram ett "väldigt betydande" svar från Kina genom att sträcka ut en hand till Taiwan.

Demonstranter i Polen blockerar parlamentsbyggnadens alla utgångar i protest mot regeringens planer på att inskränka mediers tillgång till nationalförsamlingen.

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här, skicka sms/mms till 72063 eller mejla på 72063@op.se.

Följ oss:

Facebook: OstersundsPosten

Sporten på Facebook: ÖP Sport

Nöje på Facebook: ÖP Nöje

Twitter: @opse

Instagram: ostersundsposten

Mer läsning

Annons