Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Medan du sov: En person omkom i lägenhetsbrand i Hälsingland

Så var natten i Jämtland.

Annons

Lokalt:

Polisen har inte rapporterat om några allvarligare händelser under natten.

I Östersunds arena underhölls jämtlänningarna av Jonas Gardell. Gardell firar 30-årsjubileum på scen och publiken kiknar av skratt – men sätter även skrattet i halsen.

För Plus-kunder:

Tjänstemännen ger tummen upp för bostadsområde vid ÖSK

Stickade ullstrumpor håller liv i Skärvångens skolhus

Östersunds djursjukhus expanderar igen

Väder:

Här hittar du väderprognosen för din kommun i dag

Följ väderleksrapporten här

Karta: Så är läget på vägarna

Sverige:

En person omkom vid en brand i ett flerfamiljshus i Edsbyn i Hälsingland sent på onsdagskvällen. Larmet var adresserat till en fastighet på Bärstavägen i centralorten och inkom strax efter halv tolv. Trapphuset var rökfyllt och de boende hade redan påbörjat evakuering när räddningspersonal anlände.

Maskerad man med pistol rånade matbutik – strödde sedlar längs flyktvägen. På onsdagskvällen slog mannen till mot en närlivsbutik på Söder i Gävle, maskerad med paintballmask och beväpnad med en pistol.

Internationellt:

110 Farcrebeller benådas av Colombias regering, som en del i det fredsavtal som syftar till att få ett slut på det krig som har pågått i över femtio år.

Rysslands president Vladimir Putin var personligen inblandad i hackerattacker under den amerikanska valkampanjen, tror amerikanska underrättelsetjänsten CIA.

Sport:

Efter spel med Sundsvall i elitettan har skyttedrottningen Danielle Au bestämt sig för att återvända till Krokom/Dvärsätt inför kommande säsong.

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här, skicka sms/mms till 72063 eller mejla på 72063@op.se.

Följ oss:

Facebook: OstersundsPosten

Sporten på Facebook: ÖP Sport

Nöje på Facebook: ÖP Nöje

Twitter: @opse

Instagram: ostersundsposten

Mer läsning

Annons