Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Medan du sov: En person till sjukhus efter misshandel

Så var natten i Jämtland.

Annons

Lokalt:

En person ska under natten ha blivit misshandlad i centrala Östersund, och därefter blivit förd till sjukhus. Ytterligare en person ska också ha misshandlats vid ett lägenhetsbråk i Krokom.

För Plus-kunder:

Tomten kom från himlen med godis till alla barn

Nya vapnet i jakten på guld : "En formel 1-kajak"

Väder:

Här hittar du väderprognosen för din kommun i dag

Följ väderleksrapporten här

Karta: Så är läget på vägarna

Sverige:

En kvinna i 30-årsåldern fördes till sjukhus med allvarliga skador sedan två bilar frontalkrockat på Hisingen i Göteborg.

Svenskan Johanna Davidsson blev på julafton snabbaste kvinnan i världen att ta sig till Sydpolen på skidor. Den 33-åriga sjuksköterskan avverkade de drygt 110 milen från Hercules Inlet på Antarktis kust till Sydpolen, världens sydligaste punkt. Hon inledde den 39 dagar långa resan den 15 november. Rekordtiden är ännu inte officiell, men världsrekordet väntas ha slagits med runt åtta timmar.

Internationellt:

USA:s tillträdande president Donald Trump säger att han ska upplösa sin välgörenhetsstiftelse, Donald J. Trump Foundation, som är under utredning av New Yorks justitieminister.

Bolivias president Evo Morales benådade omkring 1 800 fångar på julafton, inklusive gravida kvinnor, handikappade, och fångar med korta fängelsestraff.

En fransk-schweizisk hjälparbetare har förts bort i staden Gao i norra Mali. Kvinnan kidnappades av en grupp män som körde iväg med henne i en pickup.

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här, skicka sms/mms till 72063 eller mejla på 72063@op.se.

Följ oss:

Facebook: OstersundsPosten

Sporten på Facebook: ÖP Sport

Nöje på Facebook: ÖP Nöje

Twitter: @opse

Instagram: ostersundsposten

Mer läsning

Annons