Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Medan du sov: Fyra poliser döda i helikopterolycka i Brasilien

Så var natten i Jämtland.

Annons

Lokalt:

Polisen rapporterar om en natt utan allvarliga händelser. Det har inte heller kommit några larm om olyckor eller bränder.

Väder:

Här hittar du väderprognosen för din kommun i dag

Följ väderleksrapporten här

Karta: Så är läget på vägarna

Sverige:

I helgen öppnade "Nallsjukhuset" mitt i centrala Örebro, en akutmottagning för gosedjur och andra leksaker som blivit sjuka. Tanken med "Nallesjukhuset" är att barn ska komma i kontakt med sjukvården på ett enkelt och odramatiskt sätt.

Inget av partierna lever upp till de uppsatta klimatmålen, skriver Johanna Sandahl, ordförande i Naturskyddsföreningen, på Dagens Nyheters debattsida.

EU överväger möjligheten att förbjuda de europeiska flygbolagen att använda flygplatser utanför EU som inte uppfyller förbundets säkerhet.

Internationellt:

Fyra poliser omkom när en polishelikopter i Rio de Janeiro kraschade, efter en dag med intensiva sammandrabbningar mellan polis och misstänkta kriminella i den ökända favelan "Guds stad".

Mexikos president Enrique Peña Nieto kommer att söka dialog med den tillträdande amerikanske presidenten Donald Trump, som upprörde mexikaner med sina attacker på deras land och folket under presidentvalskampanjen.

Sport:

Efter den längsta tennismatchen i ATP-slutspelets historia har Any Murray nått finalen, och där väntar Novak Djokovic.

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här, skicka sms/mms till 72063 eller mejla på 72063@op.se.

Följ oss:

Facebook: OstersundsPosten

Sporten på Facebook: ÖP Sport

Nöje på Facebook: ÖP Nöje

Twitter: @opse

Instagram: ostersundsposten

Annons