Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Medan du sov: Kvinna höggs till döds i Jönköpings kommun

Så var natten i Jämtland.

Annons

Lokalt:

Polisen rapporterar om en lugn natt utan allvarliga händelser i länet. Det har inte heller kommit några larm om olyckor eller bränder.

Väder:

Här hittar du väderprognosen för din kommun i dag

Följ väderleksrapporten här

Karta: Så är läget på vägarna

Sverige:

En kvinna höggs till döds i en lägenhet i Jönköpings kommun. En man har gripits misstänkt för mord.

Polisen har inlett en förundersökning om mordförsök i Fruängen utanför Stockholm. Det efter en skottlossning från en bil – som senare hittades i lågor.

Internationellt:

Orkanen Otto är på väg över Karibiska havet och förväntas tillta i styrka innan den når land i Centralamerika. Tusentals människor har evakuerats vid kusterna.

Lufthansa har ställt in hundratals av dagens planerade flygningar då flygbolagets piloter inleder en dygnslång strejk. Och strejken kan förlängas ytterligare.

USA:s nyvalde president Donald Trump har erbjudit den tidigare presidentkandidaten Ben Carson en ministerpost. Carson är aktuell som bostads- och stadsutvecklingsminister.

Sport:

Erik Karlsson gjorde sin 400:e NHL-poäng i natt. Men han nöjde sig inte med det. I tredje perioden tog han sitt Ottawa från 3–3 till 4–3 och fastställde därmed slutresultatet i matchen mot Montreal.

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här, skicka sms/mms till 72063 eller mejla på 72063@op.se.

Följ oss:

Facebook: OstersundsPosten

Sporten på Facebook: ÖP Sport

Nöje på Facebook: ÖP Nöje

Twitter: @opse

Instagram: ostersundsposten

Mer läsning

Annons