Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Medan du sov: Lugnt på vägarna – men Trafikverket fortsätter varna för halka

Så var natten i Jämtland.

Annons

Lokalt:

Trots den extrema halkan i går kväll verkar läget ha lugnat ner sig något på vägarna. SMHI har upphävt Klass 1-varningen för ishalka och polisen har inte fått några samtal om olyckor under natten. "Antingen har det blivit bättre eller så har folk lyssnat på oss när vi sagt att man inte ska köra", säger Tobias Höglander vid polisens regionledningscentral.

Polisen råder dock trafikanter att ta det försiktigt i trafiken även i dag. Trafikverket varnar också fortfarande för extrem halka på sin sajt och det kan råda risk för underkylt regn på sina håll.

För Plus-kunder:

Här är kvinnoöverfallen där polisen kört fast

Hög frånvaro bland polisens sexualbrottsutredare – chefen: ”Ansträngd situation”

Väder:

Här hittar du väderprognosen för din kommun i dag

Följ väderleksrapporten här

Karta: Så är läget på vägarna

Sverige:

En maskerad knivrånare slog till mot Hemköp i Alfta i Hälsingland. Efter att ha tilltvingats sig pengar flydde personen springande från platsen. Polisen har endast ett vagt signalement på förövaren.

En person har skadats allvarligt i samband med en lägenhetsbrand i Kållered i Mölndals kommun.

Internationellt:

Amnesty anklagar Burma för svåra övergrepp. Fredspristagaren Aung San Suu Kyi, som i praktiken styr landets regering, kritiseras hårt.

Stormningen av den kända korsfararborgen i al-Karak i västra Jordanien, dit beväpnade attentatsmän tagit sin tillflykt efter att ha mördat flera poliser och civila, är avslutad och ett flertal av attentatsmännen har dödats.

Omkring 350 personer har kunnat evakueras från rebellhållna områden i östra Aleppo. Det rör sig om fem bussar som evakuerats.

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här, skicka sms/mms till 72063 eller mejla på 72063@op.se.

Följ oss:

Facebook: OstersundsPosten

Sporten på Facebook: ÖP Sport

Nöje på Facebook: ÖP Nöje

Twitter: @opse

Instagram: ostersundsposten

Mer läsning

Annons