Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Medan du sov: Många viltolyckor i länet

Så var natten i Jämtland.

Annons

Lokalt:

Mörker och halka fick konsekvenser i Jämtlands län under kvällen och natten. Inte mindre än sex viltolyckor inträffade på vägarna.

I övrig rapporterar polisen om en natt utan allvarliga händelser. Det har inte heller kommit några larm om olyckor eller bränder.

Väder:

Lokalt något lätt regn eller någon skur och temperaturen stiger någon grad. Vind omkring syd. Mot kvällen och natten sydostlig vind med friska, eller närmast kusten, lokalt hårda vindbyar.

Karta: Så är läget på vägarna

Sverige:

Efter förra vinterns många larm om unga män som tafsade på flickor i badhus vill Stockholms stad kunna porta badgäster som tafsar.

Polisen i Stockholm har inlett en förundersökning om grovt rån sedan en familj i Farsta rånats i sitt hem av falska pizzabud.

Internationellt:

Förre presidenten Nicolas Sarkozy har erkänt sig besegrad i den franska högerns primärval. Otippade François Fillon leder stort när en majoritet av rösterna räknats.

I ett kanske sista möte mellan de två världsledarna stötte Barack Obama och Vladimir Putin samman om utvecklingen i Syrien. Obama krävde större insatser för att få slut på våldet i krigsförstörda Syrien.

Sport:

Det blev ingen tredje rak seger för 25-årige Felix Rosenqvist i Macaus klassiska Formel 3-lopp – men det var nära. Den svenske racingstjärnan slutade tvåa.

Carolina kan tacka några av sina svenskar för 3–1-segern mot Winnipeg i NHL. Elias Lindholm gjorde säsongens första mål, och Victor Rask slog till med sitt sjunde.

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här, skicka sms/mms till 72063 eller mejla på 72063@op.se.

Följ oss:

Facebook: OstersundsPosten

Sporten på Facebook: ÖP Sport

Nöje på Facebook: ÖP Nöje

Twitter: @opse

Instagram: ostersundsposten

Mer läsning

Annons