Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Medan du sov: Olycka i Brunflo

Så var natten i Jämtland.

Annons

Lokalt:

Klockan tio i sju på torsdagsmorgonen kom larm om en trafiolycka som inträffat i Brunflo. Det är en kollision mellan lastbil och personbil.

Polisen rapporterar om en natt utan allvarliga händelser. Det har inte heller kommit några larm om olyckor eller bränder.

Väder:

Här hittar du väderprognosen för din kommun i dag

Följ väderleksrapporten här

Karta: Så är läget på vägarna

Sverige:

Många svenskar bevittnade ett kraftigt ljusfenomen på himlen under onsdagskvällen. Ljusfenomenet visade sig vara en bolid över de södra delarna av Sverige. –Det är en rymdsten som kommer in i atmosfären, säger Lars Hermansson, vice ordförande i föreningen Uppsala amatörastronomer, till TT.

Gävlebocken, som i år knappt hann fylla 50 år, kommer inte att byggas upp igen efter att den brann ner i söndags bara några timmar efter invigningen. Den nedbrunna bocken ska hedras och får en minnesstund.

Internationellt:

En fransk turist har knivhuggits till döds längs med motorvägen Stuart Highway i ödemarken i Australien. Gärningsmannen försökte fly till fots, men greps strax därefter av polis.

Sju personer har bekräftats döda i de häftiga bränderna i närheten av nationalparken Great Smoky Mountains i Tennessee. Omkring 700 byggnader har förstörts i Gatlinburg, varav 300 inom stadens gränser. 14 000 personer har evakuerats från staden.

Den colombianska kongressen godkänner det omgjorda fredsavtalet med Farcgerillan. Fredsavtalet syftar till att sätta punkt för den 52 år långa konflikten, som krävt över 200 000 liv och drivit miljoner på flykt

Den förre Ukip-ledaren Nigel Farage, som kämpat för Storbritanniens utträde ur EU, tror att det bara är en tidsfråga innan Danmark går samma väg. På onsdagen var han på besök hos Dansk folkeparti och träffade partiets utrikespolitiske talesman Søren Espersen.

Sport:

Regerande schackvärldsmästaren Magnus Carlsen behåller sin världsmästartitel efter seger i särspelet. Norrmannen fick fira sin 26-årsdag med sex miljoner kronor i prispengar efter att besegrat ryssen Sergej Karjakin i särspel i schack-VM i New York.

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här, skicka sms/mms till 72063 eller mejla på 72063@op.se.

Följ oss:

Facebook: OstersundsPosten

Sporten på Facebook: ÖP Sport

Nöje på Facebook: ÖP Nöje

Twitter: @opse

Instagram: ostersundsposten

Mer läsning

Annons