Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Medan du sov: Oroligheter efter polisinsats i Göteborg – flera bilar satta i brand

Så var natten i Jämtland.

Annons

Lokalt:

Polisen rapporterar om en natt utan allvarliga händelser. Det har inte heller kommit några larm om olyckor eller bränder.

I Sundsvall misstänker man dock att en pyroman härjar.

Väder:

Här hittar du väderprognosen för din kommun i dag

Följ väderleksrapporten här

Karta: Så är läget på vägarna

Sverige:

Sent i går kväll rådde stor oro i Göteborg vid en polisinsats där räddningstjänsten tvingades rycka ut för att släcka bilbränder i den nordvästra delen av staden. Oroligheterna ska ha startat i samband med att en husrannsakan inleddes i stadsdelen.

En dödsolycka inträffade på länsväg 263 mellan Märsta och Sigtuna när en personbil krockade med en buss. Föraren omkom medan busschauffören, som blev fastklämd, skadades svårt och fick föras till sjukhus med ambulanshelikopter.

Internationellt:

Den legendariske astronauten John Glenn har avlidit 95 år gammal. Glenn skrev historia två gånger om under sin livstid. Dels var han den första amerikanen att färdas i omloppsbana runt jorden, dels blev han som 77-åring den äldsta att resa till rymden.

Park Guen-Hye kan bli Sydkoreas första demokratiska president som inte sitter hela sin mandatperiod ut. Den skandalomsusade presidenten är på fallrepet om parlamentet ställer sig bakom förslaget om riksrätt.

Sport:

Det blev 30–30 mot Serbien för handbollsdamerna i EM. Ett resultat som innebär att Sverige har allt i egna händer inför fortsättningen i mästerskapet. I nästa gruppspelsrunda väntar Frankrike, Nederländerna och Tyskland.

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här, skicka sms/mms till 72063 eller mejla på 72063@op.se.

Följ oss:

Facebook: OstersundsPosten

Sporten på Facebook: ÖP Sport

Nöje på Facebook: ÖP Nöje

Twitter: @opse

Instagram: ostersundsposten

Mer läsning

Annons