Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Medan du sov: Polis larmades till lägenhetsbråk – personer misstänkta för narkotikabrott

Så var natten i Jämtland.

Annons

Lokalt:

Polisen larmades under fredagskvällen till ett lägenhetsbråk, och kunde vid platsen misstänka två personer för narkotikabrott.

Under fredagskvällen inkom en anmälan till polisen om att en bil var stulen i Ljungdalen. Personen som ägde bilen var den som anmälde bilen som stulen. Efter ett tag fick polisen återkoppling från ägaren, som då hade hittat sin bil med den misstänkte biltjuven i.

Tidigt på morgonen larmades räddningstjänsten också ut på ett larm om brand i Hackås. Branden kunde släckas och ingen person ska ha kommit till skada.

För Plus-kunder:

Missade ansöka om bygglov för utedass – tvingas betala straffavgift till kommunen

Barnets bristande viktuppgång berodde på levercancer

Väder:

Här hittar du väderprognosen för din kommun i dag

Följ väderleksrapporten här

Karta: Så är läget på vägarna

Sverige:

Två butiksanställda män har knivskadats under ett rån mot en livsmedelsbutik i Malmö. Båda fördes med ambulans till sjukhus. 20 minuter efter det första larmet rånades ytterligare en butik några kvarter bort.

Ystad lasarett har fått minst ett nytt fall av den aggressiva tarmbakterie som tidigare orsakat flera patienters död.

Internationellt:

FN:s säkerhetsråd kräver att Israel stoppar byggandet av bosättningar på ockuperad mark. En resolution med den lydelsen har antagits till följd av att USA valde att inte lägga in sitt veto. USA:s blivande president Donald Trump flaggar för ny linje i FN.

Israels premiärminister Benjamin Netanyahu kallar hem landets ambassadörer i Nya Zeeland och Senegal. Ett svar på kravet, från FN:s säkerhetsråd, att Israel ska stoppa byggandet av bosättningar på ockuperad mark.

Stödet för det tyska högerpopulistiska partiet Alternative für Deutschland (AFD) ligger på årshögsta, över 15 procent, efter våldsdådet mot julmarknaden i Berlin.

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här, skicka sms/mms till 72063 eller mejla på 72063@op.se.

Följ oss:

Facebook: OstersundsPosten

Sporten på Facebook: ÖP Sport

Nöje på Facebook: ÖP Nöje

Twitter: @opse

Instagram: ostersundsposten

Mer läsning

Annons