Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Medan du sov: Polisen i Östersund nerringd – ungdomar sköt raketer mot varandra

Så var natten i Jämtland.

Annons

Lokalt:

Under fredagskvällen fick polisen flera samtal om ungdomar som störde. En del av anmälningarna som kom in gjorde gällande att ungdomar sköt mot förbipasserande samt mot varandra.

Ett sällskap på fem personer, varav ett barn på elva år, gick vilse under en fjällvandring på Anarisfjällen i Vålådalen på fredagskvällen. Senare under natten hittades de välbehållen.

För Plus-kunder:

Manne Mosten fick bjuda Elijah Wood på korv

Felhantering ofta orsaken till olyckor med nyårsraketer: Så skjuter du rätt och säkert

Väder:

Här hittar du väderprognosen för din kommun i dag

Följ väderleksrapporten här

Karta: Så är läget på vägarna

Sverige:

Branden i ett femvåningshus i Husby i nordvästra Stockholm var vid 03-tiden under natten under kontroll. En person med rökskador fördes till sjukhus och polisen inled en förundersökning om mordbrand.

Ett godståg i Tallåsen, utanför Ljusdal, började brinna på fredagskvällen. Eftersom röken var giftig uppmanades allmänheten att hålla sig från platsen, samt att stänga dörrar, fönster och ventilation

Internationellt:

FN:s avgående generalsekreterare Ban Ki-Moon höll ett känslosamt avskedstal och beskrev sin tid på posten som något av en saga.

Greklands ambassadör i Brasilien har hittats mördad i en utbränd bil. Nu har en polis erkänt mordet - som utförts på uppdrag av ambassadörens fru, som polisen hade en romantisk affär med.

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här, skicka sms/mms till 72063 eller mejla på 72063@op.se.

Följ oss:

Facebook: OstersundsPosten

Sporten på Facebook: ÖP Sport

Nöje på Facebook: ÖP Nöje

Twitter: @opse

Instagram: ostersundsposten

Mer läsning

Annons