Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Medan du sov: Så var natten – och så blir vädret i dag

Så var natten i Jämtland.

Annons

Lokalt:

Polisen rapporterar om en natt utan allvarliga händelser. Det har inte heller kommit några larm om olyckor eller bränder.

Väder:

Här hittar du väderprognosen för din kommun i dag

Följ väderleksrapporten här

Karta: Så är läget på vägarna

Sverige:

Svenska kyrkan har tagit bort batteridrivna ljus i minneslundar och på askgravplatser på kyrkogårdar i Växjö. Anledningen till att ljusen tagits bort uppges vara att de är ett miljöproblem.

En delfin har väckt uppståndelse i Käringöfjorden utanför Göteborg. En expert säger att delfiner då och då dyker upp kring Västkusten.

Internationellt:

Vattentillförseln för omkring 650 000 redan hårt drabbade invånare i Mosul har strypts sedan en ledning skadats i strider mellan den irakiska armén och terrorgruppen IS.

Enligt The Washington Post kan USA:s näste president Donald Trump välja Steven Mnuchin som finansminister. Handelsministerposten väntas gå till miljardären Wilbur Ross. Men när det gäller utrikesministerposten är det mer osäkert.

Sport:

Blott 17-årige Ben Woodburns såg med sitt 2–0-mål mot Leeds till att Liverpool tog sig till semifinal i ligacupen i fotboll.

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här, skicka sms/mms till 72063 eller mejla på 72063@op.se.

Följ oss:

Facebook: OstersundsPosten

Sporten på Facebook: ÖP Sport

Nöje på Facebook: ÖP Nöje

Twitter: @opse

Instagram: ostersundsposten

Mer läsning

Annons