Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Medan du sov: Sexuellt ofredande och stort bråk

Så var natten i Jämtland.

Annons

Lokalt:

Under natten polisanmäldes ett sexuellt ofredande. En person ska ha blivit utsatt för tafsande under ett krogbesök i centrala Östersund.

Polisen larmades till ett bråk med fem personer i centrala Östersund.

Väder:

Här hittar du väderprognosen för din kommun i dag

Följ väderleksrapporten här

Karta: Så är läget på vägarna

Sverige:

Två personer dödades vid en skottlossning på ett kafé i Rinkeby i nordvästra Stockholm. Vid polisens avspärrningar var det oroligt under natten och det kastades föremål mot poliserna.

Internationellt:

En kvinna dödades i den peruanska kåkstaden Huaycán i Limas utkanter efter att en ilsken lynchmobb bildats efter att falska rykten om döda barn spridits på sociala medier.

USA:s nästa president Donald Trump bröt mot landets långvariga diplomatiska politik i Asien, genom att prata med Taiwans president Tsai Ing-wen i telefon.

Sport:

Mikael Backlund gjorde i natt sitt fjärde NHL-mål för säsongen när hans Calgary vann mot Minnesota med 3–2 efter straffar.

21-årige svensken Anton Blidh kallas upp i NHL och Boston Bruins. Han väntas resa med laget till Buffalo för match under natten till söndag, svensk tid.

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här, skicka sms/mms till 72063 eller mejla på 72063@op.se.

Följ oss:

Facebook: OstersundsPosten

Sporten på Facebook: ÖP Sport

Nöje på Facebook: ÖP Nöje

Twitter: @opse

Instagram: ostersundsposten

Mer läsning

Annons