Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Medan du sov: Singelolycka vid Döda fallet

Så var natten i Jämtland.

Annons

Lokalt:

Trafikolyckan inträffade efter midnatt och orsakar problem i trafiken på sträckan mellan Halån-Lien till Bispgården – i båda riktningarna.

Väder:

Här hittar du väderprognosen för din kommun i dag

Följ väderleksrapporten här

Karta: Så är läget på vägarna

Sverige:

Någon sköt in i en bostad i Malmö strax före midnatt. Ingen i lägenheten ska ha kommit till skada och det är okänt hur många skott som avlossats.

En skadad man har hittats utomhus i Nybro. Polisen misstänker att han har blivit skjuten. Enligt patrullen och ambulanspersonalen ser det ut som skottskador, men uppgifterna är inte bekräftat ännu.

Internationellt:

Den pensionerade generalen James Mattis blir utrikesminister i tillträdande presidenten Donald Trumps regering, uppger källor med insyn i beslutet till The Washington Post.

Den kraftiga skogsbranden i närheten av Gatlinburg i Tennessee har krävt tio dödsoffer. Det gör den till den brand där flest civila förolyckats sedan cederbranden i Kalifornien 2003, där 15 personer dog.

Sport:

Bolivianska myndigheter stänger av det bolag som ansvarade för flygplanet som kraschade i Colombia, där 71 personer omkom. Och den flygledare som tog emot nödanropet har dödshotats.

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här, skicka sms/mms till 72063 eller mejla på 72063@op.se.

Följ oss:

Facebook: OstersundsPosten

Sporten på Facebook: ÖP Sport

Nöje på Facebook: ÖP Nöje

Twitter: @opse

Instagram: ostersundsposten

Mer läsning

Annons