Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Medan du sov: Spridningsrisk vid bilbrand i Hammerdal

Så var natten i Jämtland.

Annons

Lokalt:

En bil började under natten att brinna på Edevägen i Hammerdal. Räddningstjänst och polis larmades till platsen och spridningsrisk rådde i inledningsskedet.

För Plus-kunder:

Trafikverkets beslut om förbifart Brunflo väcker starka känslor

Alice behöver nytt blod en gång i månaden – ensam i Jämtland om sin sjukdom

"Så här får man inte behandla ett förslag. Det måste vara ordning och reda"

Mohammed riskerar att utvisas – då startar kollegor namninsamling: "Vill att de ska förstå vem människan bakom alla papper är"

Väder:

Här hittar du väderprognosen för din kommun i dag

Följ väderleksrapporten här

Karta: Så är läget på vägarna

Sverige:

Konflikten inom Miljöpartiets riksdagsgrupp är över. Och om man får tro statsvetare är det mindre troligt att konflikten blir lika allvarlig igen. Den pragmatiska falangen som leder partiet är stark, säger Niklas Bolin vid Mittuniversitetet.

Nya larmpaneler på storsjukhuset Karolinska i Solna har inte fungerat på hjärtintensiven. Nu tvingas sjukhuset gå ner i antal vårdplatser på avdelningen. Det är en oerhörd frustration, säger chefläkare Nina Nelson Follin.

Internationellt:

Klimatforskare i USA kopierar forskningsresultat till servrar som inte tillhör regeringen. Anledningen är rädsla för hur tillträdande president Donald Trump ska hantera klimatfrågan, och att forskarnas data ska"försvinna".

På pappret behöver EU:s skilsmässoavtal med Storbritannien vara klart hösten 2018. I praktiken kan det ta betydligt längre än så att reda ut allt om skulder, pensioner och kommande handelsavtal.

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här, skicka sms/mms till 72063 eller mejla på 72063@op.se.

Följ oss:

Facebook: OstersundsPosten

Sporten på Facebook: ÖP Sport

Nöje på Facebook: ÖP Nöje

Twitter: @opse

Instagram: ostersundsposten

Mer läsning

Annons