Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Medan du sov: Stökigt festande på Vemdalsskalet

Så var natten i Jämtland.

Annons

Lokalt:

Det blev en stökig andra kväll på Novemberkalaset, med fylla, misshandel och skadegörelse.

Väder:

Här hittar du väderprognosen för din kommun i dag

Följ väderleksrapporten här

Karta: Så är läget på vägarna

Sverige:

En man i 40-årsåldern knivhöggs till döds i en lägenhet på Södermalm i Stockholm. En man har gripits misstänkt för mord.

En explosion inträffade nära Linnéplatsen i centrala Göteborg sent på fredagskvällen. Ett område spärrades av och internationella bombskyddet och tekniker kallades till platsen.

Internationellt:

Tidigt i morse inträffade en explosion vid den amerikanska flygbasen Bagram i norra Kabul i Afghanistan. Enligt distriktsguvernören dödades minst tre personer och minst tretton skadades.

För tredje kvällen i rad demonstrerade tusentals människor i flera städer i USA mot Donald Trump och hans seger i presidentvalet.

Facebook dödförklarade två miljoner användare – som alla var vid liv.

Sport:

Emil Forsbergs tredje landslagsmål var en läckerbit. Men i slutändan var det ändå ingenting värt. Frankrike vände och vann VM-kvalmötet med 2–1.

Vår krönikör Stisse Åberg om Sveriges VM-kvalförlust: "Så snöpligt – Forsbergs mål kunde ju ha blivit en VM-kvalklassiker".

Det norska schackundret Magnus Carlsen utmanas om VM-titeln av ryssen Sergej Karjakin. Kanske gjorde Carlsen också en passning till presidentvalsvinnaren Donald Trump under första partiet i New York.

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här, skicka sms/mms till 72063 eller mejla på 72063@op.se.

Följ oss:

Facebook: OstersundsPosten

Sporten på Facebook: ÖP Sport

Nöje på Facebook: ÖP Nöje

Twitter: @opse

Instagram: ostersundsposten

Mer läsning

Annons