Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Medan du sov: Strömmen tillbaka vid 04.30-tiden – som mest var 1 400 kunder utan

Så var natten i Jämtland.

Annons

Lokalt:

Lugn natt enligt polisen.

Enligt ett meddelande från Eon hade inledningsvis över 1 400 hushåll i Strömsunds kommun strömavbrott under tisdagskvällen. Under tidiga morgonen var fortfarande drygt 300 utan el. Vid 04.30-tiden ska alla fått tillbaka strömmen.

För Plus-kunder:

Grytans flyktingförläggning en av Sveriges mest lönsamma

Här är kartan över Östersund som visar de farligaste platserna för din bil – hundratals anmälningar av stöld och skadegörelse

Efter skadan – premiären avklarad för Ogemar Hellgren: "Den påverkar inte min körning"

Väder:

Här hittar du väderprognosen för din kommun i dag

Följ väderleksrapporten här

Karta: Så är läget på vägarna

Sverige:

Villkorlig dom och 60 000 kronor i dagsböter blir straffet för en läkare i Gävle som sexuellt ofredat en patient, skriver Gefle Dagblad.

På tisdagskvällen blev en man bortförd från ett asylboende i Ludvika kommun. Den kidnappade mannen misshandlades och rånades. Gärningsmännen, som ännu är okända, är fortfarande på fri fot.

Internationellt:

IS tar på sig ansvaret för bombattacken i en kyrka i Kairo, där 25 personer omkom. Terrorgruppen är den första som tar på sig dådet.

Rick Perry, som en gång lovade att lägga ned energidepartementet om han valdes till president, kan bli USA:s nästa energiminister.Samtidigt pekas Ryan Zinke otippat ut som näste inrikesminister.

Sport:

Henrik Lundqvist petades för fjärde matchen i rad. Det hjälpte inte NY Rangers som förlorade i NHL-ishockeyn hemma mot Chicago.

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här, skicka sms/mms till 72063 eller mejla på 72063@op.se.

Följ oss:

Facebook: OstersundsPosten

Sporten på Facebook: ÖP Sport

Nöje på Facebook: ÖP Nöje

Twitter: @opse

Instagram: ostersundsposten

Mer läsning

Annons