Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Medan du sov: Varning för hårda vindar i fjällen och fortsatt ishalka

Så var natten i Jämtland.

Annons

Lokalt:

SMHI fortsätter att varna för ishalka – fortsatt klass 1-varning i länet.

Polisen rapporterar om en natt utan allvarliga händelser. Det har inte heller kommit några larm om olyckor eller bränder.

Väder:

Här hittar du väderprognosen för din kommun i dag

Följ väderleksrapporten här

Karta: Så är läget på vägarna

Sverige:

Ett norskt äldre par attackerades med yxa och kniv i en godisbutik och rånades sedan på sin bil i Töckfors handelspark nära norska gränsen. Händelsen rubriceras som försök till mord alternativ dråp.

En diakon inom Luleå stift, som tidigare polisanmälts för sexuellt ofredande och brott mot tystnadsplikten, får tillbaka den vigselrätt som han förlorade efter beslut från domkapitlet i våras.

Internationellt:

De höga vattentemperaturerna i år har orsakat den värsta korallblekningen hittills på Stora barriärrevet utanför Australiens östkust, enligt en ny studie.

Ex-spionchefen David Petraeus kan bli ny utrikesminister i USA. Den tillträdande amerikanske presidenten Donald Trump mötte den före detta CIA-chefen och insatschefen i Irak, vilket satt fart på utrikesministerspekulationerna. "Mötte just general Petraeus - var väldigt imponerad", skriver Trump på Twitter.

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här, skicka sms/mms till 72063 eller mejla på 72063@op.se.

Följ oss:

Facebook: OstersundsPosten

Sporten på Facebook: ÖP Sport

Nöje på Facebook: ÖP Nöje

Twitter: @opse

Instagram: ostersundsposten

Mer läsning

Annons