Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Aktivitetshall för padeltennis och golf öppnar på Frösön i april

I april kommer PDL Center Östersund att öppna på Frösö Park. Här kommer man att kunna spela både padeltennis och golf.

Annons

Det säger initiativtagarna i ett pressmeddelande. Aktivitetshallen kommer att ha öppet året runt och man ska även ha en "lounge" där gäster kan socialisera. Golfmässigt kommer det att finnas en så kallad inomhusrange där man kan träna upp sin sving. Denna kallas "Golfcenter" och ska finnas i samma lokaler som padeltennisen.

– Vår förhoppning är förstås att så många som möjligt ska prova på padeltennis och golfträning inomhus, men vi vill även erbjuda en levande aktivitetshall. Padel är ju i sig en väldigt social sport eftersom man alltid spelar dubbel, säger Torbjörn Ryman, tidigare klubbchef på Östersund Frösö golfklubb och en av initiativtagarna, i pressmeddelandet.

Den andre av två personer bakom satsningen är Robert Danielsson, som vi pratade med redan i augusti förra året. Han fastnade snabbt för sporten padeltennis.

Robert Danielsson är en av initiavtagarna till PDL Center Östersund.

Robert Danielsson och Torbjörn Ryman.

– Det behövs nästan inga förkunskaper för att komma igång, det tar bara några minuter att lära sig reglerna. Dessutom är padeltennis en riktigt bra träningsform där man tränar både kropp och knopp, sa Robert Danielsson då.

Ett PDL Center finns redan i Stockholm. Det drivs av bland andra Jonas Björkman och Måns Zelmerlöw.

----

Läs mer:

TV: Vi träffade landslagscoachen i padel – här är hans bästa nybörjartips: "Väldigt viktigt att ha rätt teknik" (för Plus-kunder och prenumeranter)

Robert öppnar anläggning för padeltennis

Mer läsning

Annons